Contact

Hoe kunt u ons bereiken?
Routebeschrijving kantoor Amersfoort

Het adres van ons kantoor in Amersfoort is: Stationsplein 17A (kantorencomplex ‘De Conducteur’), 3818 LE in Amersfoort.

Klik hier voor de route in Google Maps

Openbaar vervoer

Ons kantoor te Amersfoort ligt direct aan het station Amersfoort Centraal. Indien u gebruik maakt van het openbaar vervoer verlaat u het station aan de voorzijde (stationsplein Amersfoort) via de algemene hal en slaat u direct na de schuifdeuren linksaf. Na ongeveer 40 meter lopen treft u de ingang van het kantorencomplex ‘De Conducteur’ aan uw linkerzijde aan.

Auto
Indien u met de auto komt, kunt u gratis gebruik maken van onze parkeerplekken. Voor uw navigatie kunt u als adres Smallepad 80 te Amersfoort invoeren.
Aan uw linkerzijde treft u de parkeergarage, welke te herkennen is aan het bordje ‘De Conducteur’ aan de gevel. Let op! Bij het inrijden van de parkeergarage dient u de linkerzijde aan te houden. Voor toegang dient u zich eerst via de intercom te melden bij de receptie. De slagboom zal op afstand voor u geopend worden.

In de parkeergarage kunt u gebruik maken van de parkeerplaatsen voorzien van het logo van Marree & Dijxhoorn of het logo van ‘De Conducteur’. Vervolgens kunt u de bordjes ‘De Conducteur’ aanhouden richting de hoofdingang van het Centraal Station. De ingang van het kantorencomplex treft u ruim vóór de hoofdingang van het Centraal Station aan uw rechterzijde aan.

Adresgegevens

Bezoekadres:
Stationsplein 17A
3818 LE Amersfoort

Tel. +31 33 422 1900
Fax +31 33 461 1545

Postadres:
Postbus 1214
3800 BE Amersfoort

info@mend.nl