MenD ontvangt Alliuris advocaten van over de hele wereld!

Van 9 tot en met 12 juni 2022 vindt het Alliuris congres in Nederland plaats welke dit jaar door MenD georganiseerd wordt.

Nadat we als gevolg van COVID-19 sinds het najaar van 2019 geen fysieke bijeenkomsten meer hebben gehad zullen in juni in Amsterdam tientallen advocaten van Alliuris elkaar eindelijk weer in levende lijve ontmoeten. Gedurende de vier dagen dat het congres duurt zullen er naast sociale bijeenkomsten en de onvermijdelijke boottocht door de grachten verschillende inhoudelijke meetings zijn. Hier worden met name ervaringen uitgewisseld en kennis gedeeld. De ervaringen uit het verleden leren dat er dan nieuwe ideeën worden opgedaan, nieuwe en betere inzichten worden verkregen en nieuwe contacten worden gelegd. Daarnaast is het ook erg leuk en gezellig om onze vakgenoten van over de hele wereld te ontmoeten.

Alliuris is een alliantie van zo’n 30 middelgrote advocatenkantoren met in totaal circa 450 advocaten. Alle aangesloten advocatenkantoren kennen hetzelfde profiel, namelijk gericht op B2B, op middelgrote ondernemingen en met kennis van cross border zaken doen. Alliuris geeft daarmee deze kantoren maar vooral ook hun cliënten de voordelen van een internationaal kantoor zonder de lokale (markt)kennis en focus te verliezen. De cliënten die wij via ons Alliuris netwerk hebben geadviseerd en bijgestaan zijn allen enthousiast over de hechte samenwerking tussen en kwaliteit van de betrokken internationale advocaten.

Alliuris heeft kantoren in nagenoeg alle relevante Europese landen, in China en India, in Zuid en Midden Amerika en in de Verenigde Staten.

MenD partner Alexander Steenaert maakt al jarenlang deel uit van de Executive Board van Alliuris en is in zijn praktijk actief in internationale transacties en de contactpersoon voor Alliuris.