Mediation

Vindt u het lastig om in gesprek te gaan met een werknemer, aandeelhouder, de ondernemingsraad, of met uw werkgever? Of heeft u een zakelijk geschil over een contract? Heeft u behoefte aan een deskundige en onafhankelijke gespreksbegeleider? Wilt u snel tot een oplossing komen, de kosten beperkt houden en is behoud van de relatie belangrijk voor u? Dan is Marree + Dijxhoorn mediation het geschikte middel.

Meer dan één weg naar de oplossing

Marree + Dijxhoorn is er om problemen voor u op te lossen. Dikwijls brengt een advies of een brief de oplossing al binnen bereik. Soms is daar meer voor nodig. Een beslag bijvoorbeeld of een gang naar de rechter. Daarvoor bent u bij onze advocaten aan het goede adres. Maar vaak is mediation een efficiënt en betaalbaar alternatief om een geschil op te lossen.

Mediation: 90% succesvol

Ons primaire doel is het zakelijk oplossen van conflicten. Dat mensen elkaar na afloop de hand kunnen schudden, ook bij diepgaande meningsverschillen, is mooi meegenomen. Nog mooier is het als mensen hun verschillen van inzicht met elkaar delen voordat een echt conflict ontstaat. Daar helpen wij graag bij.

Focus op belangen

Naast juridische kennis beschikt onze mediator over de vaardigheden om geschillen in der minne op te lossen. Daarmee helpen wij partijen om de inhoud te scheiden van de relatie. We nodigen u uit om te focussen op uw belangen. Voorbij de emotie kunt u uw belangen beter verwoorden.

Mediators Ariënne Inden en Tally Opbroek

Ariënne en Tally  zijn beide partner van Marree + Dijxhoorn.

Arienne is sinds 2000 arbeidsrechtadvocaat en heeft een nuchtere en resultaatgerichte instelling. Met geduld en tact begeleidt ze partijen naar een regeling die alle partijen kunnen aanvaarden. Haar bestuurlijke ervaring is hierbij van grote waarde. Ariënne is MfN-registermediator.

Tally is ook sinds 2000 advocaat en gespecialiseerd in arbeidsrecht. In (internationale) arbeidskwesties, zakelijke geschillen en conflicten tussen aandeelhouders treedt Tally op als mediator. Als mediator overziet zij situaties goed en is zij in staat partijen met een goed gevoel naar een oplossing te brengen. Tally is MfN-registermediator en tevens als docent verbonden aan de Academie voor Mediationopleidingen.

Kosten & Locatie

De kosten van mediation bestaan uit het uurtarief van onze mediator. Partijen delen vaak de kosten. Mediation werkt vaak snel. Dat houdt de kosten laag. Centraal in Amersfoort heeft Marree + Dijxhoorn geschikte ruimte voor mediationgesprekken. Dat beperkt uw reistijd en reiskosten.