Buitenland

Marree + Dijxhoorn is aangesloten bij – en neemt heel bewust een voortrekkersrol in – enkele internationale netwerken van onafhankelijke middelgrote advocatenkantoren. Het doel daarvan is dat Marree + Dijxhoorn voor u als ondernemer kan beschikken over een goede dienstverlening in grensoverschrijdende kwesties, die maar al te vaak aan de orde zijn. Zo kan Marree + Dijxhoorn haar cliënten met hulp en inzet van onze zeer goede collega-kantoren in het buitenland, die van een eender niveau en omvang als Marree + Dijxhoorn zijn, ook bijstaan bij internationale aangelegenheden.

Eurojuris International

Eurojuris International is een toonaangevend netwerk van onafhankelijke en geselecteerde advocatenkantoren. In Europa is Eurojuris vertegenwoordigd in alle landen van de Europese Unie. Bij Eurojuris International zijn verder tientallen advocatenkantoren in Azië, het Midden-Oosten, Australië en Noord- en Zuid-Amerika aangesloten. Het netwerk van Eurojuris International omvat ongeveer 650 advocatenkantoren, waarbij circa 5.500 advocaten werkzaam zijn. Dit netwerk biedt u de voordelen van directe contacten, snelle afhandeling van juridisch advies en (buitenlandse) kennis, kunde en vertegenwoordiging voor ondernemingen, overheidsinstellingen en individuele cliënten.

IBG

Eurojuris International heeft brede ervaring in dienstverlening voor kleine en middelgrote ondernemingen. Marree + Dijxhoorn is lid van de International Business Group (IBG) van Eurojuris International. Om u een idee te geven van wat de IBG voor u kan betekenen treft u hierbij een link aan naar de site van IBG.

Heeft u vragen over Eurojuris, neem gerust contact met ons op of bezoek de site www.eurojuris.net of www.eurojuris.nl.

Jurismus

Jurismus maakt deel uit van het uitgebreide netwerk van advocatenkantoren Eurojuris International. Jurismus is een verband van en voor de jongere advocaten, die werkzaam zijn bij één van de advocatenkantoren van Eurojuris International. Jurismus organiseert sinds een tiental jaren tal van bijeenkomsten en lezingen voor deze jongere advocaten.

Heeft u vragen over Jurismus, neem gerust contact met ons op of bezoek de site van Jurismus.