Vacature juridisch secretaresse

Ter ondersteuning van ons secretariaat zijn wij op zoek naar een (parttime) juridisch secretaresse.

Als juridisch secretaresse lever je een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van het secretariaat en de praktijkvoering van de advocaten. Je werkt voor alle advocaten en dus op diverse rechtsgebieden.  Je bent proactief, denkt mee en ontzorgt. Je haalt voldoening uit het leveren van kwalitatief goed werk dat op tijd af is en het gastvrij ontvangen van onze cliënten. Er wordt een marktconform salaris geboden.

Werkzaamheden

  • Postbehandeling
  • Agendabeheer
  • (Internationale) telefoonafhandeling
  • Verzorgen van (rechtbank)correspondentie
  • Gereedmaken van processtukken
  • Dossieradministratie en archiveren
  • Het verzorgen van de lunch
  • Ontvangen van cliënten

Functie-eisen

Om deze functie naar behoren te kunnen vervullen beschik je over een dienstverlenende houding en relevante werkervaring en/of doe je een rechten studie.  Van belang is dat je kan plannen, stressbestendig bent,  prioriteiten kunt stellen en zorgvuldig bent. Je beheerst de Nederlandse taal uitstekend in zowel woord als geschrift. Extra talen zijn een pré. Je wordt goed ingewerkt door jouw ervaren collega, die je wegwijs maakt in onze systemen. Je bent representatief, staat stevig in je schoenen, bent flexibel en collegiaal en beschikt over goede communicatieve vaardigheden. Je weet van aanpakken, neemt graag initiatief en vindt het leuk om nauw samen te werken in een team.

Bij interesse kun je jouw schriftelijke reactie, voorzien van een curriculum vitae, sturen naar Miranda Timmer (m.timmer@mend.nl).