Juridische begeleiding MenD bij overname aandelen KTBA door Mérieux NutriSciences

MenD heeft namens verkoper de overname van de aandelen in KTBA door Mérieux NutriSciences juridisch begeleid. KTBA, actief in Nederland en België, is marktleider op het gebied van business en quality assurance voor de voedsel en retail industrie en heeft meer dan 200 medewerkers. Mérieux NutriSciences biedt een breed scala aan consultancy en analyse diensten op het gebied van voedselveiligheid en kwaliteit en heeft vestigingen in meer dan 20 landen over de hele wereld. Deze transactie past in de ambitieuze strategie van beide bedrijven. MenD heeft onder meer de koopovereenkomst en bijbehorende transactiedocumentatie opgesteld en uitonderhandeld. Van het M&A-team van MenD waren bij deze deal de partners Alexander Steenaert en Judith Anema betrokken.