De energie van ondernemers..

De energie van ondernemers is heerlijk, aldus Alexander Steenaert en Roel Hart in het Ondernemersbelang:

“Ondernemers zijn voor mij bijzonder prettige mensen om voor te werken”, verklaart advocaat en partner Alexander Steenaert. “Ze zijn altijd actief en zoeken steeds weer nieuwe wegen om hun bedrijf te laten groeien. Ik hou daarvan. Het is heel leuk om hen daarbij te mogen ondersteunen met juridisch advies en waar nodig bij te staan in de rechtbank -want soms is het nodig om je tanden te laten zien.” Die voorkeur delen zijn bijna 20 collega-advocaten van Marree en Dijxhoorn Advocaten, gevestigd in Amersfoort en Amsterdam.

Bent u nieuwsgierig geworden naar onze bijdrage in het Ondernemersbelang? Zie het volledige artikel hier: Ondernemersbelang

Benieuwd wat wij voor u als ondernemer kunnen betekenen? Neem dan vrijblijvend contact met ons op via 033 422 1900. We zien uit naar een kennismaking!