Alliuris – Vestiging in New York

Sinds 1 januari 2014 heeft MenD een collega Alliuris kantoor in New York. Law firm Van den Bergh & Feliu LLP is met ingang van begin dit jaar lid van het internationale netwerk Alliuris.

Alexander Steenaert, partner ondernemingsrecht en internationale handel, is vice-president van het in Brussel gevestigde Alliuris. Hij benadrukt dat het binnen de strategie van Alliuris past om zich te versterken met een vestiging in New York. “De VS zijn nog steeds de grootste economie ter wereld en is een belangrijke handelspartner voor Nederland. Door nu een partner kantoor in New York te hebben kunnen wij onze cliënten die zaken doen in en met de VS nog beter bedienen”.

Dit voorjaar zal de Board meeting van Alliuris plaatsvinden in New York, een gelegenheid waarbij tevens het kantoor van Van de Bergh & Feliu LLP zal worden bezocht en de banden binnen het samenwerkingsverband verder worden aangehaald. Klik hier voor het persbericht.