Roel Hart

Partner | Advocaat | Team Vastgoed


+31 (0)6 2128 4856

r.hart@mend.nl

Roel Hart

Roel Hart is sinds 1997 advocaat bij en sinds 2005 mede partner van Marree + Dijxhoorn. In 1994 is hij beëdigd en heeft hij voordat hij bij Marree + Dijxhoorn kwam al ervaring opgedaan in de advocatuur. Roel is specialist huurrecht bedrijfsruimte en woonruimte. Hij is teamhoofd van het Team Vastgoed.

Vanaf april 2018 bestuurt hij het kantoor samen met Ariënne Inden.

Hij adviseert bij en procedeert over allerlei kwesties die zich kunnen voordoen rondom onroerend goed, inclusief de aan- en verkoop daarvan. Ook projectontwikkeling maakt daar onderdeel van uit. Zijn cliënten vormen een divers geheel, bestaande uit bouwbedrijven, (private) vastgoedeigenaren en beleggers, woningcorporaties, maar ook ondernemingen en instellingen die veel met onroerend goed te maken hebben. Roel is creatief en streeft altijd naar een passende en liefst vlotte oplossing. Een gang naar de rechter gaat hij echter niet uit de weg, als dat nodig mocht zijn.

Activiteiten
Lid Vereniging Huurrecht Advocaten (VHA)
Lid Raad van Toezicht Stichting Tuchtrechtspraak NVM
Voorzitter Stichting Financials Eemland

Rechtsgebieden
Roel Hart heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd: Huurrecht. Op grond van deze registratie is hij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op dit geregistreerd hoofdrechtsgebied.