Meedenkend + Doortastend

Geen enkele ondernemer zit te wachten op juridische problemen. Wij gaan conflicten niet uit de weg, maar voorkómen ze liever. Hoe? Door zaken meteen goed te regelen. Door heldere contracten op te stellen. En door extra aandacht te besteden aan belangrijke details.

Omdat wij goed zijn in ons vak, kunnen we u helpen om uit te blinken in úw business. Wij hebben hart voor ondernemers en we geloven in duurzame partnerships. Daarbij denken we liever in oplossingen dan in belemmeringen. En we blijven altijd nieuwsgierig.

+ Onderneming

Dit team helpt u bij de (her)inrichting van uw onderneming, bedrijfsopvolging, fusies & overnames, contracten, advies en procederen op het gebied van aandeelhoudersgeschillen, aansprakelijkheid van bestuurders en commissarissen, insolventie, internationale handel, privacy en (financiële, distributie, agentuur en/of franchise) geschillen. Hier vindt u ook onze specialisten op het terrein van auteursrecht, merken, modellen, knowhow, databanken, handelsnamen & octrooien. Internationale organisaties kunnen hier terecht met grensoverschrijdende juridische vragen.

Meer informatie

+ Mediation

Dit team is er om problemen voor u op te lossen. Vindt u het lastig om in gesprek te gaan met een werknemer, aandeelhouder, de ondernemingsraad, of met uw werkgever? Of heeft u een zakelijk geschil over een contract? Heeft u behoefte aan een deskundige en onafhankelijke gespreksbegeleider? Wilt u snel tot een oplossing komen, de kosten beperkt houden en is behoud van de relatie belangrijk voor u? 

Meer informatie

+ Arbeid

Deze specialisten helpen u met het up-to-date houden van uw arbeidsvoorwaarden, kwesties met medewerkers, verzuim en re-integratie. Ook zijn ze uw strategische partners in trajecten rond de ondernemingsraad, reorganisaties en fusies & overnames.

Meer informatie

+ Vastgoed

Hier vindt u onze specialisten in bedrijfsvastgoed: huur & verhuur, koop & verkoop, bouw en (ver)nieuwbouw, (project)ontwikkeling & renovatie en (ruimtelijk) omgevingsrecht.

Meer informatie

Publicaties

Vacature juridisch secretaresse

Ter ondersteuning van ons secretariaat zijn wij op zoek naar een (parttime) juridisch secretaresse. Als juridisch secretaresse lever je een belangrijke bijdrage aan de ondersteuning van het secretariaat en de praktijkvoering van de advocaten. Je werkt voor alle advocaten en dus op diverse rechtsgebieden.  Je bent proactief, denkt mee en

Lees verder
Garanties en vrijwaringen bij kooptransacties

Garanties, een bekend woord, maar wat houdt het juridisch gezien in? Misschien verlangt u weleens ‘garantie’ van de verkoper als u in uw dagelijkse leven een nieuw (keuken)apparaat aanschaft? Meestal zal dat het geval zijn, bijvoorbeeld in de vorm van een garantie dat het apparaat in een bepaalde periode niet stuk zal gaan. Een garantie is

Lees verder
Vereisten geslaagd beroep op de klachtplicht in het arbeidsrecht

In artikel 6:89 BW is bepaald dat een schuldeiser geen beroep meer kan doen op een ‘gebrek in een prestatie’ als hij niet binnen ‘bekwame tijd’ nadat hij het gebrek heeft ontdekt of had moeten ontdekken, geprotesteerd heeft. Sinds de uitspraak van het Hof Amsterdam van 5 april 2022, is

Lees verder
Meer publicaties
Op de hoogte blijven van al onze actuele publicaties? Abonneer nu op onze nieuwsbrief!