Algemeen juridisch medewerker

Jij

Heb jij een Master Rechtsgeleerdheid afgerond en wil je ervaring opdoen in een informeel, gezellig advocatenkantoor waar jij de ruimte krijgt om je te ontwikkelen? Weet jij nog niet goed naar welk rechtsgebied jouw voorkeur uitgaat, of heb je een brede interesse? Ben jij hands-on, no-nonsense, flexibel, ondernemingsgericht en nieuwsgierig? Wij maken graag kennis met jou!

Over ons

Bij Marree + Dijxhoorn Advocaten en Mediators werken wij vanuit Amersfoort met circa 14 collega’s en zetten ons dagelijks in voor ondernemers en hun ondernemingen. We richten ons met name op (grote) commerciële bedrijven en non-profit instellingen, gevestigd in binnen- en buitenland. Dit doen wij met visie, commitment en passie.

Ter versterking van ons kantoor zijn wij op zoek naar een enthousiaste juridisch medewerker!

Functieomschrijving

Binnen – met name de Teams Arbeid en Vastgoed, maar eventueel ook het Team Ondernemingen – bied jij samen met jouw collega’s op een proactieve wijze advies aan onze cliënten of ondersteun je de advocaten in een juridische procedure. Je houdt je onder andere bezig met het implementeren en signaleren van nieuwe of gewijzigde wet- en regelgeving, zoekt jurisprudentie uit, stelt juridische documenten en adviezen op of analyseert of beoordeelt deze.

Daarnaast word je uitgenodigd om samen met jouw collega’s onze evenementen inhoudelijk vorm te geven. Zo verzorgen wij voor onze cliënten 3x per jaar een HR Board, en een Vastgoedontbijt.

De doorgroei naar advocaat-stagiair(e) behoort tot de mogelijkheden.

Functie-eisen

  • Je hebt minimaal een afgeronde Master Rechtsgeleerdheid;
  • Je bent ondernemend, analytisch, enthousiast, energiek, initiatiefrijk, creatief, gedreven, nieuwsgierig, flexibel, resultaatgericht en sociaal.

Ons aanbod

  • Een professionele en informele werkomgeving;
  • Een fijn team in een mooi kantoor gevestigd op het station Amersfoort Centraal;
  • Goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Goede work-life balance;
  • Dagelijks verzorgde lunch op kantoor.

Enthousiast?

Enthousiast over deze vacature en nieuwsgierig geworden naar jouw plek binnen Marree + Dijxhoorn? Wij komen graag in contact en nodigen je van harte uit om te solliciteren.

Sollicitaties kun je (voorzien van een curriculum vitae) toezenden aan Ariënne Inden (a.inden@mend.nl).

Acquisitie naar aanleiding van de vacature wordt niet op prijs gesteld.